TRYGHED OG FORSTÅELSE

Tænk at komme til et fremmed land – stå der i asylcentret og ikke møde andet end myndigheder, attester og skemaer.

Hvem ville du helst møde i sådan en situation?
En landsmand. Én, der selv har prøvet det, har været der – har mærket afmagten og fortvivlelsen over ikke at blive forstået, tilmed kunne udtrykke sig. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi møder nemlig borgeren med en landsmand eller – kvinde. På eget sprog og med egen kulturelle forståelsesramme. Dette skaber i høj grad tryghed hos den nye medborger, og giver unikke muligheder for forståelse og opkvalificering.

Jobs Partner er grundlagt af Duc Nguyen. Duc kom til Danmark som bådflygtning i 1986. Han havde et ønske om at skabe en virksomhed som kunne hjælpe nye danskere til at blive en del af det danske samfund som han selv – og give noget tilbage til det samfund der havde taget så godt imod ham.

På den baggrund blev Jobs Partner grundlagt, og har siden 2008 har hjulpet nye danskere over hele landet til at komme tættere på arbejdsmarkedet, og blive aktive medborgere i lokalsamfundene.

VI SÆTTER SKUB I INTEGRATIONEN!

Jobs Partner er specialiseret indenfor integrations- og beskæftigelsesområdet. Vi hjælper borgere i asylcentre og i kommuner. Vi opkvalificerer borgeren til det danske arbejdsmarked – og sætter skub i integrationen i lokalsamfundende. Vi tilbyder målrettede forløb for borgere med anden etnisk baggrund. Pt. har vi 21 afdelinger i hele landet, og 320 mentorer og jobkonsulenter med 92 forskellige sprog og nationaliteter.

De tværkulturelle konsulenter kender borgerens kulturelle og sproglige baggrund indgående, og vil derfor kunne forstå og hjælpe borgeren fra første dag i Danmark.

Vi har et stærkt landsdækkende virksomhedsnetværk, som står klar til at hjælpe borgeren ind på det danske arbejdsmarked. Vi udvikler desuden værktøjer, der forkorter afstanden mellem borger og virksomhed. En af disse er portalen www.flygtningeijob.dk, som indeholder en cv-database på flygtninge, og tjener som et værktøj for virksomheder og sagsbehandlere landet over. Vi stiller portalen til rådighed for vores samarbejdspartnere uden omkostninger.

AFDELINGER

Ballerup
Telegrafvej 8
2750 Ballerup

Furesø
Hirsemarken 1
3520 Farum

Hillerød
Krakasvej 7C
3400 Hillerød

Solrød
Korskildelund 6
2670 Greve

Horsens
Holmboes Alle 1
8700 Horsens

Fredensborg
Kokkedal Industripark 2A
2980 Kokkedal

Glostrup
Naverland 2, 3.
2600 Glostrup

Hjørring
Egholmvej 4B
9800 Hjørring

Taastrup
Thistedgade 10, st. tv.
2630 Taastrup

Frederikshavn
Havnepladsen 12, 3. Lokale 16
9900 Frederikshavn

Gribskov
Bymosevej 2
3200 Helsinge

Rebild
Hagensvej 22A
9530 Støvring

Sorø
Rådhusvej 8
4180 Sorø

Følg os på Twitter
Følg os på Facebook
Følg os på LinkedIn